ОШ "Херој Јанко Чмелик"

Стара Пазова

Посета

Дана 01. 11. 2022. године, Нашу школу је посетила Слађана Бурсаћ, заменик покрајинског секретара за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, са сарадницама Јеленом Бјелобаба и Данијелом Костић.

Циљ посете је био обилазак школа које су добиле средства из буџета за финансирање и суфинансирање реконструкције, адаптације, санације, инвестиционог одржавања објеката установа основног образовања  од Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице  у 2022. години. Основна школа „Херој Јанко Чмелик“ је добила средства за текуће одржавање – адаптацију подова у учионицама и средства за постављање заштите од атмосферског пражњења – громобрана на школској згради.

Представници Покрајинског секретаријата су информисани о реализацији и току пројеката одобрених за ову годину. Такође су обишли школу и том приликом су се информисали о потребама и приоритетима школе које би требало реализовати у периоду који је пред нама.  

Линкови

Контактирајте нас

© Copyright 2024 - Сва права задржана
Web by MTopTech
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram