ОШ "Херој Јанко Чмелик"

Стара Пазова

Подношење пријава за средњу школу

Поштована/и,

По календару, од 4. до 8. априла 2022. године, планиране су активности везане за подношење пријава за полагање пријемних испита неопходних за упис у уметничку школу (музичку школу, балетску школу и уметничку школу ликовне области), односно на образовне профиле у области уметности, одељења за ученике са изузетним, односно посебним способностима, школе у којима се део наставе остварује на страном језику и школе за талентоване ученике.

Основне школе треба да обавесте ученике о начинима подношења пријаве за наведене школе и образовне профиле.

Подношење пријава се може извршите на три начина и то:

  • 4-7. априла до 24 ч  (понедељак-четвртак)
    Подношење пријава за полагање пријемног испита на Порталу: https://mojasrednjaskola.gov.rs/  
  • 7–8.  априла   9–16 ч (четвртак-петак)
    Подношење пријава за полагање пријемног испита у матичним основним школама.
  • 7.4.–8.4.     9–16 ч (четвртак-петак)
    Подношење пријава за полагање пријемног испита у средњим школама у којима се полаже пријемни испит.

Ако се ученик/родитељ/дзз пријави у основној школи потребно је да та школа у наведеном року (до 8. априла у 16 часова) унесе пријаву на порталу МСШ.

Ако се ученик/родитељ/дзз пријави у средњој школи која организује пријемни испит потребно је да та школа у наведеном року (до 8. априла у 16 часова) унесе пријаву на порталу МСШ.

У доступним упутствима на порталу https://mojasrednjaskola.gov.rs/, као и на административном порталу https://admin.mojasrednjaskola.gov.rs, могу се пронаћи детаљни описи радњи везаних за подношење пријава за ученике, као и видео упутства.

Линкови

Контактирајте нас

© Copyright 2024 - Сва права задржана
Web by MTopTech
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram