ОШ "Херој Јанко Чмелик"

Стара Пазова

Општинско такмичење из енглеског језика

              У просторијама наше школе у суботу 23. фебруара 2019. године одржано је још једно такмичење у познавању енглеског језика. Након најбоље остварених резултата на школском нивоу, ученици осмог разреда Алекса Дамјановић и Клара Филип имали су част да представљају нашу школу на општинском нивоу.

             Учествовало је укупно 25 ученика, мада је било пријављено њих 27. Сви они похађају основне школе у старопазовачкој општини. Након израде тестова у трајању од сат времена, ученици су ведри и задовољни изашли из просторија у којима се одвијало такмичење. Мада се тест деци учинио доста лак, свега двоје деце је прошло на окружни ниво такмичења. То су ученик Ковачевић Лазар из ОШ,,Растко Немањић – Свети Сава“из Нове Пазове, који је освојио 2. место  и ученица Огњеновић Љубица из ОШ ,,Симеон Араницки“ из Старе Пазове, која је освојила 3. место.

              Наши Алекса и Клара су тест доста добро урадили, али не и довољно добро да би задовољили критеријум за пласман на следећи ниво.

             Сви учесницима честитамо на учешћу и уложеном труду и времену, а најбољима желимо да достојно представе нашу општину на окружном такмичењу.

Оливера Милетић Пановић, проф. енглеског језика и књижевности

Линкови

Контактирајте нас

© Copyright 2024 - Сва права задржана
Web by MTopTech
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram