ОШ "Херој Јанко Чмелик"

Стара Пазова

Електронско заказивање термина за тестирање и упис детета у први разред

Родитељи и други законски заступници могу електронским путем да закажу на Порталу https://euprava.gov.rs/ термин за  тестирање и упис детета у основну школу покретањем услуге еЗаказивање термин за упис и тестирање детета у основну школу.

Потребно је да:

  • Будете регистрован корисник, односно имате креиран налог на државном порталу за електронску идентификацију https://eid.gov.rs/
  • Покренете услугу на порталу https://euprava.gov.rs/

(Услуге>Oбразовање>eЗаказивање термина у основној школи)

  • Закажете термин у школи где желите да упишете дете у први разред

Приликом уписа није потребно да прилажете документа, јер ће их школа прибавити по службеној дужности.

Изузетак је само лекарско уверење уколико сте преглед обавили код приватног лекара.

Напомена 1: Термин можете да откажете 24 часа раније. Уколико не откажете термин и не дођете у заказаном термину у школу, систем Вам неће дозволити наредних 14 дана да резрвишете нови термин. У том случају родитељи ће морати директно да се обрате школи и закажу нови термин.

Напомена 2: Уколико имате додатна питања у вези са заказивањем термина обратите се контакт центру на број 011/73-505-57. Телефонска подршка доступна је од 22.03.2021. године и током трајања уписа у основне школе сваког радног дана од 07,30 до 15,30 часова.

Напомена 3: Родитељи који нису у могућности да електронски закажу термин за упис и тестирање детета, потребно је да се јаве школи на телефон 022/310-631 сваког радног дана у времену од 08 -12 часова како би им школа по договору заказала термин уписа и тестирања детета.

Линкови

Контактирајте нас

© Copyright 2024 - Сва права задржана
Web by MTopTech
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram