ОШ "Херој Јанко Чмелик"

Стара Пазова

Давид Симендић освојио је прво место на републичком такмичењу „ Национална еколошка олимпијада“ и осветлао образ своје школe

У времену када смо због ванредног стања сви заокупљени променом свакодневнице и начина обављања својих обавеза, жеља за знањем, напредовањем и доказивањем и даље остаје.

Тако и Давид Симендић који уз комбинације традиционалне и он лине наставе, коју успешно савлађује, није одустао ни од такмичења . Давид се пријавио на многа такмичења.

 Споменућемо радијско такмичење , где је освојио прво место по одлуци стручног жирија, али на том такмичељу освојио је и награду публике.

Такође је учествовао и на покрајинској смотри рецитатора.

 Али Давид није само успешан у казивању лепе речи већ га и природне науке занимају. Ове године је по први пут учествовао на еколошком такмичењу „Национална еколошка олимпијада- НЕО – 2021„   на тему животне средине, одрживог развоја животне средине, рециклаже и управљања отпадом које је спроведено у организацији Центра за таленте из Бора.

 Освојивши прво место на републичком такмиченју, Давид је показао да и у овој области је веома успешан. Како нам је испричао конкуренција на овом такмичењу је била велика а тест захтеван са ригорозним правилима, али га то све није омело да покаже своје знање.

 Надамо се, да ће се наставити бавити екологијом, ширити стечена знања на своје другове и да ће успети пробудити еколошку свест како код ученика тако и код одраслих.!

Давиду честитамо на овим бројним и великим  успесима у овој школској години  и желимо му да и надаље буде тако успешан.

Линкови

Контактирајте нас

© Copyright 2024 - Сва права задржана
Web by MTopTech
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram