ОШ "Херој Јанко Чмелик"

Стара Пазова

Зонска смотра рецитатора

     Дана 15. априла  2021. године у Новом Саду је одржана  зонска смотра рецитатора. У уметничком казивању поезије надметали су се најуспешнији рецитатори општинских смотри у Срему. На смотри су учествовали и ученици наше школе: петаци Марија Грбић и Давид Симендић и ученица шестог разреда Татијана Бабинка, у категорији средњег узраста.

     Смотра је због актуелне епидемиолошке ситуације организована онлајн. Жири је на основу видео снимака оцењивао наступе чак 112 рецитатора у  три узрасне категорије.  Међу 39 рецитатора који су се пласирали на покрајински ниво такмичења су Давид Симендић и Татијана Бабинка. Давид је говорио песму Милана Руфуса „Медвед и комарац“  а  Татијана је рецитовала песму „Наша бака из зграде“ ауторке Елене Штефанович.  У покрајинско коло пласирали су се и наши бивши ученици Андреј Симендић и Јана Руман, који су се такмичили у категорији старијег узраста.

     Честитамо нашим  рецитаторима и желимо им успех у наредном колу такмичења.

                                                                        Лидија Гедељовски, наставница разредне наставе

Линкови

Контактирајте нас

© Copyright 2024 - Сва права задржана
Web by MTopTech
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram