ОШ "Херој Јанко Чмелик"

Стара Пазова

Велики раде, а мали се сладe

          Центар за социјали рад у оквиру пројекта «Социјални радник у школи», у суботу 23. 11. 2019. године организовао је хуманитарну акцију украшавања и продаје слаткиша под називом «Велики раде, а мали се сладе» у циљу прикупљања донација за школе. У ову акцију, уз иницијаторе – Центар за социјални рад – прикључили су се и фирма „Стамевски – Мој слаткиш“ као и ученици ОШ «Симеон Араницки», ОШ «Бошко Палковљевић Пинки» и ОШ «Милан Хаџић» из Војке.

Нашу школу – «Херој Јанко Чмелик» – представљали су ученици шестог разреда, који су показали да и тако малене руке могу да стварају права уметничка дела. Деца су се одлично снашла, како у занимању посластичара, тако и у улози продаваца. Иако је ова акција била организована под слоганом «Велики раде, а мали се сладе», мали су и радили и сладили се, али првенствено уживали, како у раду тако и у дружењу са вршњацима.

Љибуша Симендић

                                                                                                                           

Линкови

Контактирајте нас

© Copyright 2024 - Сва права задржана
Web by MTopTech
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram