ОШ "Херој Јанко Чмелик"

Стара Пазова

Републичко такмичење у познавању енглеског језика

Сала хероја Филолошког факултета у Београду је била сувише мала да истовремено прими све учеснике овогодишњег републичког такмичења у познавању енглеског језика, па су стога тестирања обављена у два термина, од 9 сати и од 12 сати.. Наиме, ове године су се осим осмака такмичили и седмаци, па је број такмичара био већи од 2100.

 Нашу школу су представљали Дуња Јенић, ученица одељења VIII-2,  и Дамиан Агарски, ученик одељења VII-1. Ученици су се припремали за такмичење, а такође и ишли на њега, у пратњи своје наставнице Оливере Милетић. Такмичење је одржано у недељу 7. априла ове године.

Након целодневног боравка на факултету и учествовању у изради неколико врста тестова, сазнали смо да је Дамиан освојио пето место, што је најбољи остварени резултат за нашу школу у последње две деценије, а и да је Дуња показала веома добро знање за свој узраст.

Од срца честитам нашим драгим ученицима на постигнутим успесима и желим им да њихова жеља за знањем из године у годину буде све већа и већа!

                         Оливера Милетић, професор енглеског језика и књижевности

Линкови

Контактирајте нас

© Copyright 2024 - Сва права задржана
Web by MTopTech
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram