ОШ "Херој Јанко Чмелик"

Стара Пазова

ОПРЕМАЊЕ ФИСКУЛТУРНЕ САЛЕ ШКОЛЕ

          Основна школа „Херој Јанко Чмелик“ из Старе Пазове је током децембра 2019. године, у оквиру програма под називом Опремање фискултурне сале у ОШ „Херој Јанко Чмелик“ из Старе Пазове извршила набавку спортских реквизита за фискултурну салу школе.

          Набавка спортских реквизита реализована је средствима одобреним од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину Аутономне покрајине Војводине и Општине Стара Пазова у укупном износу од 461.076,00 динара.

          Наменским коришћењем одобрених средстава за набавку спортске опреме школа је реализацијом овог пројекта у значајној мери унапредила функционисање своје спортске хале, што је  истовремено и велики допринос и подстицај још бољем образовно-васпитном  процесу  у домену физичког и здравственог васпитања и образовања, као и подизању свести о значају физичких активности и здравствене културе својих ученика.

Линкови

Контактирајте нас

© Copyright 2024 - Сва права задржана
Web by MTopTech
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram