ОШ "Херој Јанко Чмелик"

Стара Пазова

Обавештење о начину заказивања уписа у први разред преко портала е-Управа

Поштовани родитељи деце предшколског узраста која се у школској 2023/2024. години уписују у први разред.


Обавештавамо вас да ће од понедељка 20. 03. 2023. године бити омогућено да преко портала е – Управа https://ezakazivanje.euprava.gov.rs/електронски закажете упис детета у први разред Основне школе „Херој Јанко Чмелик“ Стара Пазова.


Упис ученика у први разред основне школе у ОШ „Херој Јанко Чмелик“ , у складу са заказаним терминима, обављаће се у периоду од 03. априла до 31. маја 2023. године у складу са заказаним терминима.

Истог дана када је заказан упис, психолог ће извршити тестирање ученика.

Родитељи ПРИЛИКОМ уписа детета у школу не доносе ниједан документ у папирном облику – подаци из МКР, евиденције пребивалишта, здравствено информационог система се прибављају по службеној дужности, електронским путем, као и податак о похађању припремног предшколског програма, посредством ЈОБ-а.


Изузетно ако је лекарски преглед обављен код приватног лекара или у војној здравственој установи, биће потребно да родитељ донесе у школу потврду о томе.
Пожељно је да закажете термине за упис који су након термина који вам је заказан за систематски преглед у Дому здравља.


Уколико из било ког разлога нисте у могућности да сами закажете термин, јавите се у школу на број 022/310-631 или мејлом sekretar.hjcmelik@gmail.com

Секретар ће службеним налогом, у договору са Вама заказати термин уписа.

Срдачан поздрав и добро дошли у ОШ „Херој Јанко Чмелик“ Стара Пазова.

Директор школе, Јанко Хавран

Линкови

Контактирајте нас

© Copyright 2024 - Сва права задржана
Web by MTopTech
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram