ОШ "Херој Јанко Чмелик"

Стара Пазова

Наши шестаци на екскурзији

           Ученици шестог разреда наше школе ишли су у мају на дводневну екскурзију. Том приликом  су у пратњи својих одељењских старешина, Катарине Топољски и Оливере Милетић Пановић, посетили манастир Манасију, Ресавску пећину, водопад Лисине, Пролом Бању и Ђавољу Варош.

          Током целе екскурзије нас је пратило сунчано и топло време, па је уживање у природним, културним и историјским знаменитостима било комплетно. Ученици су били у прилици  да утврде и прошире своја знања из школских предмета и да уживају у природним благодетима наше дивне земље. Купали су се у базену у Пролом Бањи, шетали магичном шумом у Ђавољој Вароши и слушали легенде везане за земљане фигуре на овом локалитету, слушали шум воде на Лисинама и сазнали пуно интересантних података о манастиру Манасија и Ресавској пећини.  

          Ова екскурзија нам је свима донела пуно тога лепог, пријатног и доброг и надам се да ће је наши ученици памтити целог живота.

Оливера Милетић Пановић, одељењски старешина VI.2

Линкови

Контактирајте нас

© Copyright 2024 - Сва права задржана
Web by MTopTech
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram