ОШ "Херој Јанко Чмелик"

Стара Пазова

Ђак генерације за школску 2020/2021. годину

Давид Чмелик, ученик 8.1 разреда наше школе, овогодишњи је носилац звања Ђака генерације. Својим радом, понашањем и резултатима, свакако је оправдао ово признање, које му је уз Вукову диплому, уручено на завршној приредби.

     Од нижих разреда је редован учесник школских такмичења, на којима је неретко освајао прва места. На Окружном такмичењу из словачког језика, у петом разреду, освојио је такође прво место. Ове године је награђен на међународном такмичењу из ликовне културе – Екслибрис. Редован је носилац многобројних специјалних диплома и похвала, из скоро свих предмета, што такође указује на његову свестраност и марљивост.

     На свечаности доделе диплома, лепим писменим радом се опростио од основне школе, захвалио се учитељима и професорима, а друговима и себи пожелео срећан наставак школовања. Још увек се није сасвим одлучио у коју средњу школу би желео да се упише, али познавајући га, не сумњамо да коју год да изабере, неће штедети талента и труда да је заврши на најбољи могући начин.

Драги Давиде, срећно!

Сава Ђурђевић

Линкови

Контактирајте нас

© Copyright 2024 - Сва права задржана
Web by MTopTech
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram