Naši šestaci na ekskurziji

           Učenici šestog razreda naše škole išli su u maju na dvodnevnu ekskurziju. Tom prilikom  su u pratnji svojih odeljenjskih starešina, Katarine Topoljski i Olivere Miletić Panović, posetili manastir Manasiju, Resavsku pećinu, vodopad Lisine, Prolom Banju i Đavolju Varoš.

          Tokom cele ekskurzije nas je pratilo sunčano i toplo vreme, pa je uživanje u prirodnim, kulturnim i istorijskim znamenitostima bilo kompletno. Učenici su bili u prilici  da utvrde i prošire svoja znanja iz školskih predmeta i da uživaju u prirodnim blagodetima naše divne zemlje. Kupali su se u bazenu u Prolom Banji, šetali magičnom šumom u Đavoljoj Varoši i slušali legende vezane za zemljane figure na ovom lokalitetu, slušali šum vode na Lisinama i saznali puno interesantnih podataka o manastiru Manasija i Resavskoj pećini.  

          Ova ekskurzija nam je svima donela puno toga lepog, prijatnog i dobrog i nadam se da će je naši učenici pamtiti celog života.

Olivera Miletić Panović, odeljenjski starešina VI.2


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hjcmelikedu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4609